Last news in Fakti

2 Август, 2019 11:01 3 243 6

Какво може новият Defender извън пътя (ВИДЕО)

  • land rover-
  • defender-
  • червен кръст
Какво може новият Defender извън пътя (ВИДЕО) - 1

Инженерите на Land Rover демонстрираха възможностите на автомобила на пътя и извън него. Прототипът на Defender бе предаден на експертите от флота на Червения кръст, за да го тестват на екстремните терени - пясъчни дюни и насечени високи планински хребети. Идеята е да усетят ненадминатите, според хората от Land Rover, 4х4 способности на легендарния модел, като същевременно да усетят и комфорта на автомобила, шофирайки и по четирилентова магистрала.

Тестовете съвпаднаха с подновяването на глобалното партньорство между Land Rover и Червения кръст, което датира от далечната 1954 г. Тогава кръстоносците за първи път се доверяват на британската марка, като техен автомобил е специално пригоден като мобилен диспансер.

Друг интересен факт е, че световната хуманитарна организация чества един век история през тази година, отбелязвайки събитието под наслов „100 години надежда“. Надежда, която идва и благодарение на Land Rover, чиито коли през следващите три години ще продължат да подпомагат различни инициативи на организацията в държави като Индия, Австралия и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МожеТо

    11 0 Отговор
    Може същото, каквото всички предишни ... всичко зависи от задкормилното устройство, колите са си същите като преди )
  • 2 Random

    15 6 Отговор
    Англичанин кола не може да направи. Оставете на експертите - японците и немците.

    Коментиран от #4

  • 3 РЗС

    16 2 Отговор
    новия дефендер ще може да ви завиши уменията по поправка на автомобили и в бързото търсене на трактор да изтегли вашата купчина английски тор
  • 4 Дали

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    Карах среден клас ягуар и съм приятно изненадан от качеството и стила на англичаните ..... Японското на мазда 6 дано не ти е еталон или бмв 3та серия .... Инак и порше имам и смея да върдя , че ягуарът е по-изпипан .... Но на всеки му своето , карай си каквото искаш , но първо пробвай и тогава пиши мнения .....
  • 5 нико

    0 0 Отговор
    това ще да е минимум 200к
  • 6 София

    0 0 Отговор
    ужас за клиентите ....