Отидете към основна версия

5 599 10

Здравей, Defender!

  • land rover-
  • defender

Новият Land Rover Defender бе щракнат без никакъв камуфлаж на снимачната площадка на следващия филм от поредицата за Джеймс Бонд. Ако се съди по геолокацията, придружаваща поста в Instagram, снимката е направена във Великобритания.

Според очевидци лебедката в предната броня на Defender играе ключова роля в сцена от "Няма време за умиране", както ще се казва новата серия за агент 007. Самият всъдеход е запазил кубичните форми на предшественика си, но ръбовете да позагладени в съзвучие с актуалната гама на Land Rover.

Новият Defender е построен на платформата MLA, която лежи в основата на Discovery, и ще се предлага с късо и дълго междуосие. Гамата от двигатели ще се състои от два бензинови и три дизелови агрегата, съчетани с осемстепенна автоматична трансмисия.

Базовият мотор е двулитровият P300, а по-мощният с обем 3.0 литра носи обозначението P400. Ще има и хибридна версия P400e с 2.0-литров турбодвигател.

Land Rover планира да сглобява новия Defender в словашкия град Нитра. По неофициална информация ценовата листа за всъдехода ще започва от £40 000 (€44 036).

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини