Отидете към основна версия

38 958 71

Продава се "пура" със заводска гаранция

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w126-
  • обява-
  • продажба

Музеят на Mercedes-Benz обяви за продажба S-Klasse W126 от 1982 г., за която важи заводската гаранция. Както може да се предположи, автомобилът се намира в безупречно състояние, макар че е навъртял над 35 000 км.

Бледозелената S-Klasse е от модификацията 280 SE. Има шестцилиндров двигател с обем 2.8 литра и мощност 185 к.с., съчетан с 4-степенна трансмисия с ръчно превключване на предавките. С такъв мотор "пурата" ускорява от 0 до 100 за 10 секунди и вдига 210 км/ч.

Каросерията има оттенък Silver Distel, а салонът е тапициран с кафява кожа Leder Siena. Оборудването включва подгряване на седалките, климатик, електрически люк и централно заключване.

Собственик на колата е бил клиент на Mercedes-Benz от Португалия. Според експертите на производителя именно климатът в южната страна е допринесъл за отлично съхранената боя и хромирани декорации в някогашния им вид.

На специалистите в музея на Mercedes-Benz не се е наложило да извършват почти никакви ремонти по седана. Сменили са само моторчетата на предните стъклоповдигачи и гърнето на ауспуха и са обслужили климатика, с което "пурата" била върната към изначалното си състояние. Цената на автомобила е €47 890.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 73 гласа.

Свързани новини