Отидете към основна версия

5 846 29

Новият Civic без маскировка

  • honda-
  • civic

Близкоизточното издание на сп. Car публикува шпионски снимки на следващото поколение Honda Civic, на които автомобилът се вижда без практически никакъв камуфлаж. Фотосите са заснети по време на изпитания в Обединените арабски емирства и ако се съди по дизайна, тестовете са на версия, предназначена за американския пазар и арабските страни. Външността на "мулето" обаче дава достатъчно основания да се предполага как ще изглежда и европейският вариант.

По всичко личи, че следващият Civic ще прилича доста на актуалния Insight. Автомобилът ще се сдобие с нова радиаторна решетка, различни фарове и предна броня, чиито въздухозаборници и фарове за мъгла на снимките са покрити с тиксо в цвета на каросерията. Стоповете пък приличат на задните светлини на кросоувъра Crosstour. Съществени промени се забелязват в интериора.

Деветото поколение на Civic за европейския пазар ще получи нов турбодизел и два бензинови двигателя, които до този момент не са били монтирани на модела. Не е изключено компактната Honda да се оборудва с роботизирана трансмисия с два съединителя. Ще се предлага и хибридна модификация.

Новият Civic трябва да дебютира в края на 2011 или първата половина на 2012 г.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини