Last news in Fakti

12 Октомври, 2010 09:55 5 835 29

Новият Civic без маскировка

  • honda-
  • civic

Близкоизточното издание на сп. Car публикува шпионски снимки на следващото поколение Honda Civic, на които автомобилът се вижда без практически никакъв камуфлаж. Фотосите са заснети по време на изпитания в Обединените арабски емирства и ако се съди по дизайна, тестовете са на версия, предназначена за американския пазар и арабските страни. Външността на "мулето" обаче дава достатъчно основания да се предполага как ще изглежда и европейският вариант.

По всичко личи, че следващият Civic ще прилича доста на актуалния Insight. Автомобилът ще се сдобие с нова радиаторна решетка, различни фарове и предна броня, чиито въздухозаборници и фарове за мъгла на снимките са покрити с тиксо в цвета на каросерията. Стоповете пък приличат на задните светлини на кросоувъра Crosstour. Съществени промени се забелязват в интериора.

Деветото поколение на Civic за европейския пазар ще получи нов турбодизел и два бензинови двигателя, които до този момент не са били монтирани на модела. Не е изключено компактната Honda да се оборудва с роботизирана трансмисия с два съединителя. Ще се предлага и хибридна модификация.

Новият Civic трябва да дебютира в края на 2011 или първата половина на 2012 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 el

    7 8 Отговор
    bace 4o4o da 4ete sega
  • 2 VW

    9 5 Отговор
    mnogo prilicha na popromeneno Camry...
  • 3 BMW NissaN fan

    17 3 Отговор
    Прилича на сегашната Civic hibrid
  • 4 неутрален

    25 1 Отговор
    дизайна ,особено на задницата не е от най-силните и страни, направо е грозна.Иначе за качеството не е редно да се спори-сигурен съм,че хонда е особено качествен автомобил
  • 5 rraptor

    6 12 Отговор
    Nevzra4na kolica... det vikat i dr ne vijdam kvo i e novoto :) tva za men e facelift :D
  • 6 BATJ

    9 1 Отговор
    Tva ne e nov Civic ne6to redaktorite ni fintirat :))tva e niakuv facelift sigurno, predi da izlezne istinskia nov model
  • 7 Жоро

    14 7 Отговор
    На мен ми прилича на нещо средно между Prius, и оная "клиновидната" Primera, дето не знам защо много я ругаха за дизайна. Абе...мелез между кашалот и дърта маймуна си е направо
  • 8 realnothing

    12 1 Отговор
    Аз си мисля, че ако наистина това ще е новият "цивик"
    ще е за американския пазар (даже стискам палци да е за там), а европейския ще бъде различен (надявам се много по-различен)
  • 9 Жоро

    2 5 Отговор
    Ами колата си е много готина.Лошото е че след излизането си на пазара ще омръзна много бързо както всички японски автомобили.
    Много готини и накипрени ги правят,направо правят сензация на пазара за 2-3 месеца,после някак си избледняват.
    Много ми е интересно,ЗАЩО са снимали интериота през прозорците????
  • 10 RG

    9 0 Отговор
    Това няма ли да е вариантът, който ще се предлага в САЩ?
  • 11 Ghost_town

    3 3 Отговор
    taka e po dobre,predi me drazne6e kak hodna be6e s ednic cql far otpred :D :D :D mn grozno :D
    A taka e po dobre ;)
  • 12 anonnymous

    5 3 Отговор
    май по-добре би било да е с маскировка ;)
  • 13 Viva Italy

    10 2 Отговор
    "Ми то кат придишното" аи ако тва са шпионски снимки з...и .Баце Чочко ако си тука кажи как мина специализацията на Тасков в Япония.Какви са последните достижения на автомобилната наука.А и булсата нещо предава кофти а има мач довечера,ако такова да дадеш Айгото да го ползвам за антена.Само за тая вечер.
  • 14 hhh

    7 2 Отговор
    Много грозна, що така... тцтц

    Коментиран от #15

  • 15 Хонда

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "hhh":

    Що да е грозна бе човек това е много добра кола.
  • 16 mediator37

    1 4 Отговор
    Централната конзола в купето, повтаря стара грешка на БМВ, които я завъртаха леко към кокпита на водача. Стилистите още преди 10 години критикуваха БМВ, че по този начин пасажерът трудно бъзика радиото, климатика и др. копчалъци по централната конзола. Хонда, като всяка японска фирма откъм дизайна са със 100 години назад и 45 встрани.
    След онзи футуристичен хеджбек от 2006 г., който си е едно бижу ("двуетажното" арматурно табло лично мен ме отблъскваше) хонда се излагат яко с дизайна на тази таратайка. Направо да се изприщиш от скука и от вън и от вътре.
  • 17 Хулиган

    4 2 Отговор
    НЕЩО МНОГО ГО РАЗВАЛИХА ДИЗАЙНА В ЯПОНИЯ! НА ПОЧТИ ВСИЧКИ МАРКИ,САМО МАЗДА ПОЧНАХА ДА СЕ ОТКРОЯВАТ СЪС СТИЛЕН ДИЗАЙН! ДА НЕ БИ ДА ПЛАЩАТ НА НЯКОЙ ДА ИМ РИСУВА КОЛИТЕ С ВЪРЗАНИ ОЧИ ?!
  • 18 бим бам бум

    6 1 Отговор
    Хмм ко ривети ва тоз дизаин кат ни ви хареса ам че тогиз купувайти си германските тролеи ва ! Да ни съм ви опрял пищова в главите ва само туй било онуй било мммм ?
  • 19 zz

    4 1 Отговор
    Типично по български - не разбирам, ама не съм съгласен. Тия, дето толкова я плювате, да не сте си приготвили по 40к и да чакате пред Бултрако да я пуснат в продажба? Ако не би харесва опели има за всички.
  • 20 мадо

    1 3 Отговор
    Отвътре изглежда интересно но отвън е просто трагедия .
  • 21 G klasa

    1 2 Отговор
    mnogo bled dizain.
  • 22 Driver do 18 i 19

    2 0 Отговор
    BRAVO za komentara.
  • 23 111

    2 1 Отговор
    Хората, които имат достатъчно средства за чисто нов автомобил са пенсионери по дух и купуват грозни коли. Шкода, дачия, рено и мн. др. да не изброявам и част от немските производители, наблягат на скучния, еднотипен,семпъл дизайн именно поради тази причина. На японците по-принцип им куца дизайна и е наистина жалко за края на спортните им купета от малък и среден клас в периода 1990-2000, които бяха ненадминати във всяко едно отношение. Айде със здраве
  • 24 ТРОШАЧА ДО ЖОРО -9

    5 0 Отговор
    - ЗАЩО СА СНИМАЛИ ИНТЕРИОРА ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ??? АМИ КОЛЕГА ТО ПИШЕ ПО-НАГОРЕ ЧЕ ТОВА СА ШПИОНСКИ СНИМКИ КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ Е БИЛО ЗАБРАНЕНО КОЛАТА ДА БЪДЕ СНИМАНА ПОД КАКЪВТО И ДА Е ПРЕДЛОГ НО...НЯКОЙ ОТ ВЪТРЕШНИТЕ Я Е ЩРАКНАЛ С ТЕЛЕФОНЧЕТО ЗА ВРЕМЕ ЗАСЕЧЕНО ЗА ДА МОЖЕ СЕГА НИЕ С ТЕБЕ ДА ГЛЕДАМЕ СНИМКИТЕ И ДА УМУВАМЕ ХОНДИТЕ ДОБРИ ЛИ СА ИЛИ ДА !? ;);););););)
  • 25 graver

    2 1 Отговор
    Ектериора е отврат.
    И аз не харесвам двойното табло (някой по-горе го спомена).
    Задницата ми прилича на нещо средно между Приус и Шевролет Лачети.
    Автомобила просто изглежда безличен.
    Доста съм разочарован. Дано наистина е за САЩ.
  • 26 от Първомай

    4 0 Отговор
    ей кът почните да рабирате от коли тогава ще пишете бе ,взели да плюят хонда малоумниците ,добре бе отворени на кой европейски леш възможностите поне малко се доближават до тия на японските бе,ве чувате ли се кво говорите бе китуци такива
  • 27 az

    0 0 Отговор
    абе хора, мога много да ви говоря за предимствата на този автомобилл, но сега ще ви кажа само едно нещо - купете си го, покарайте го известно време и тогава пишете за плюсове и минуси!!! аз лично карам последно поколение civic sedan и не бих го заменил за нищо друго... освен, може би, за legend
    стоповете са от accord, фаровете и аз се надявам да не са тези, а таблото на два реда е едно от най-добрите решения на дизайнерите...
    пак ви казвам, купете я, покарайте я, после пишете
  • 28 Красимир

    0 0 Отговор
    Awtora malko sa mu se zamyglili очилата щом не вижда че колата пак е под комуфлаж Хонда е любимата ми марка но тая недомислица определено не е в стила на Хонда с една дума струпотина от много модели в едно
  • 29 mariyan

    0 0 Отговор
    az upravliyvam Honda-civic prekrasna e.