Отидете към основна версия

10 474 21

Автомобилът на старо: Малко Audi за малко пари

  • автомобилът на старо-
  • audi-
  • a2

Audi е марка, която се радва на особена почит на родните пазари за употребявани автомобили. В повечето случаи обаче, нашенецът търси голяма кола с четири кръга на решетката, която да показва престиж и благополучие.

По-новите екземпляри от марката, естествено са доста скъпи, но сега, акцентът ни пада върху един по-стар модел, който обаче се произвежда след 2000 година. Става дума за субкомпактното Audi A2, което е доста по-различно от повечето модели на марката.

Именно поради тази причина представлява интересно предложение за онези, които търсят по-авангардно возило - такова, извън масовката. Моделът се произвежда от 1999 до 2005 година и както вече споменахме, е един от най-нетипичните и странни модели на Audi.

Колата обаче има своите фенове, които търсят комбинация от Audi имидж с висока ефективност и малки размери. Бензиновите двигатели на модела са четирицилиндрови, но турбодизеловите опции с 1.2 и 1.4 литра работен обем имат само 3 цилиндъра.

В зависимост от годината на производство и конкретния двигател, мощността варира от 60 до 90 к.с., а турбокомпресорът осигурява приятна тяга при ускорение и доускорение. Какви екземпляри са налични на нашия пазар, можете да разгледате ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.

Свързани новини