Отидете към основна версия

24 228 77

Невероятно, но факт - BMW pick-up!

  • bmw-
  • pick-up

Запалените фенове на тема автомобили знаят какво означава съкращението SUV. Зад Океана обаче има още едно съкращение SUT, което означава Sport Utility Truck или в превод спортно-утилитарен камион. Това на практика са широко използваните в Америка, а напоследък и в Европа пикапи, но те обикновено се правят на базата на тежки всъдеходи.

Сега обаче ще стане дума за едни доста по-нетрадиционни пикапи, които са изградени върху основата на леки автомобили с марка BMW. За какво служат те - не е ясно, но подобни автомобилни извращения винаги са били интересни на аудиторията. Надяваме се и сега да е така.

Става дума за уникални тунинг изпълнения първото от които е на базата на  BMW M5. Този автомобил е превърнат в пикап, като на всичкото от горе му е монтиран и т.нар. half top - твърд капак, покриващ каросерията (снимки 1 и 2).

Мощната петица с увеличен товарен обем обаче съвсем не е единствена по рода си. Има и още по-фрапантен случай (снимка 3). Става въпрос за пикап, представляващ преработено BMW седма серия. Чудатостите на тема BMW пикапи не свършват до тук. На земята съществува и баварски ретро пикап, който представлява силно модифицирана M3-ка (снимка 4)

Малко по-функционално, но отново връх на нетрадиционното мислене се явява следващият екземпляр - BMW X5 pick-up (снимка 5). Този автомобил все още не е създаден, а е дело на фотошоп, но какво ще кажете за напълно реалната "товарна" тройка E46 (снимка 6)?

Ако може някой да обясни на кого са нужни тези автомобилни творения, нека сподели. Едно обаче е ясно - екзотики от подобен род определено предизвикват интерес.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини