Отидете към основна версия

6 905 41

Илон Мъск и Джей Лено джиткат със Cybertruck (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • илон мъск-
  • джей лено

Следващият епизод на поредицата "Гаражът на Джей Лено" ще бъде посветен на Tesla Cybertruck, става ясно от любителски видеоклип, запечатал как водещият и Илон Мъск се возят в киберпикапа по бул. "Креншоу" в калифорнийския град Хоторн недалеч от щабквартирата на SpaceX.

Сайтът Teslarati съобщава, че електромобилът е бил следван от снимачен екип, а следващата серия на "Гаражът на Джей Лено" ще разказва и за новия Model Y, който ще бъде пуснат в продажба по-рано от обявеното. Самият бивш водещ на вечерното шоу по NBC не се вижда ясно в клипа в Instagram и се познава единствено по рошавата бяла коса.

Лено никога не е криел възторга си от Tesla и електромобилите като цяло. Предишен епизод от поредицата му бе посветен на новия Roadster, а миналото лято водещият се похвали, че има Model S от три години и не е пипал нищо по колата за това време.

"За да може една технология да се наложи, не е достатъчно да е просто еднакво добра със съществуващите - тя трябва да е по-добра, а проблемът с батериите изглежда решен. Много електромобили вече могат да се изминат между 350 и 400 мили (563-644 км) с едно зареждане. Нужда от поддръжка няма - липсват течности за смяна. Електрическите коли са по-бързи от бензиновите, така че на практика няма причина да се кара автомобил с ДВГ освен на особено дълги разстояния", коментира Джей Лено.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.

Свързани новини