Отидете към основна версия

11 651 72

Идва първото BMW с предно предаване

  • bmw-
  • 1er-
  • gt

 

По време на предстоящото автомобилно изложение в Париж BMW ще покаже първата си кола с предно предаване. Информацията е на изданието AutoExpress, което публикува обширно интервю с Клаус Дрегер, член на борда на директорите на баварската компания.
 
Според британското издание първото BMW с предно предавне щe от първа серия и ще носи индекс GT. Дизайнерите на AutoExpress даже са направили рендер, който според тях е много близък с действителното 1er GT. По предварителна информация новия модел ще се използва базата на следващото поколение Mini.
 
За да разграничат своя нов модел с предно предаване от стандартния хечбек от първа серия и от бъдещото Mini, баварците възнамеряват да направят 1er GT в стила на т.нар. компактни ванове. Ако това стане, първото BMW с предно предаване ще се конкурира основно с Mercedes-Benz B-Klasse.
 
В гамата от двигатели се очаква да влязат дизелови и бензинови мотори с по три цилиндъра и обем от 1.5 литра. Ще има естествено и по-мощни агрегати, а като най-масови се очертават четирицилиндровите двулитрови мотори на компанията.
 
Всички агрегати ще работят с шестстепенни механични трансмисии или с осемстепенни автоматични скоростни кутии. Впоследствие се очаква и появата на хибридна версия, както и на напълно електрическо изпълнение.
 
Клаус Дрегер е уверен, че инженерите на компанията ще съумеят да настроят окачването на новото BMW така, че то да се управлява като всички останали модели на компанията, въпреки че на този етап ще е единственото с предно предаване.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини