Отидете към основна версия

43 864 37

Уволниха механик заради участие в порно

  • honda-
  • механик-
  • порно

24-годишна служителка в сервизен център на Honda в гр. Форт Уейн, щата Индиана, изгуби работата си, след като шефът ѝ откри, че поддържа профил в социалната мрежа за възрастни OnlyFans, съобщава BuzzFeed News. Кирстен Вон била на път да стане първият майстор-механик в дилърския център и уважаван член на екипа, докато колегите ѝ не попаднали на откровените снимки и филмчета, с които радвала абонатите си.

Младата жена имала неблагоразумието да спомене за доходоносното си хоби в Instagram. Хвалбата моментално стигнала до колегите ѝ от сервиза, които започнали да си разменят клипчета и да я тормозят, а скоро за пикантните занимания на Кирстен в неработно време разбрало и началството.

Г-ца Вон била уволнена за непристойно поведение. Ръководството било възмутено не толкова от порнографските материали, колкото от фирмената униформа, която Кирстен носела на някои снимки. Част от видеоклиповете пък били заснети в сервиза.

Момичето твърди, че си направила профил в OnlyFans през януари, за да си помогне финансово за изплащането на студентски заем и ипотека. Мечтата ѝ била някой ден да отвори собствен сервиз.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 41 гласа.

Свързани новини