Отидете към основна версия

21 038 73

Компактен седан с предно предаване от Mercedes-Benz

  • mercedes-benz-
  • a-klasse-
  • cla

Папараци успяха да засекат новото попълнение в компактната гама на Mercedes-Benz. Става дума за модела CLA, който вече е напълно готов и от компанията провеждат неговите заключителни тестове в Исландия. Очаква се седанът да бъде представен в началото на следващата година в Детройт.

На този етап е известно, че компактната кола от снимките ще се прави на платформата на A-Klasse, но въпреки това ще е по-дълга от хечбека с цели 30 см. Дължината на Mercedes-Benz CLA ще е 4.6 метра. Седанът ще се оборудва с три бензинови и два дизелови двигателя.

Бензиновите мотори ще са с мощност от 120 до 211 к.с., а дизеловите ще разполагат с мощ от 108 до 170 к.с. В базовата си версия Mercedes-Benz CLA ще е с предно предаване, а като опция ще бъде включена и система за предаване на въртящия момент и към четирите колела.

По още неофициална информация новото предложение на Mercedes-Benz с предно предаване ще се сдобие и с наточена AMG версия. Този топ вариант ще има под капака си двулитров мотор с впечатляващите 335 коня, както и седемстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини