Отидете към основна версия

14 408 25

Ивет Лалова и новият ѝ Mercedes

  • ивет лалова-
  • mercedes-benz-
  • силвър стар-
  • gle

Силвър Стар ще подкрепи лекоатлетката в подготовката ѝ за олимпиадата догодина

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар ще подкрепи най-бързата българка Ивет Лалова в подготовката ѝ за олимпиадата в Токио през 2021 година. Миналата седмица лекоатлетката поднови своите тренировки в Италия. По-любопитното за автомобилните фенове обаче е, че тя се довери на новия Mercedes-Benz GLE.

"Благодаря на Силвър Стар за подкрепата по пътя към моята пета олимпиада. Марката Mercedes-Benz е истински символ на успеха и за мен е чест да си партнираме. А автомобилът, който ще бъде част от моето ежедневие и подготовка, е перфектната комбинация от бързина и надеждност", споделя лекоатлетката.

„Ивет Лалова олицетворява силата на духа и е пример за това как с труд и мотивация се постигат високи резултати. Радваме се, че можем да я подкрепим по време на подготовката ѝ за олимпийските игри догодина. Спортът и състезателният дух винаги са били част от ДНК-то на Mercedes-Benz. А новият GLE с вградените в него интелигентни технологии и иновативни системи за безопасност е незаменим партньор в пътуванията“, допълни Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Ивет Лалова е най-добрата българска спринтьорка, специализирана в спринта на 60, 100 и 200 метра. Тя е национален рекордьор с 10.77 секунди на 100 метра, европейска шампионка, световна и олимпийска финалистка. Многократно е обявявана за атлет номер 1 на България. Участвала е в четири олимпийски игри, а в момента подготвя своето пето участие.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 28 гласа.

Свързани новини