Отидете към основна версия

6 964 14

Виждали ли сте Mercedes-Benz GLE в стил Maybach?

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • hofele design-
  • gle-
  • ultimate hgle

Германски тунинг специалисти стилизираха всъдехода в духа водещия модел на Mercedes-Benz

Тунинг ателието Hofele Design представи проекта Ultimate HGLE, който представлява силно модернициран Mercedes-Benz GLE, оформен като флагмана на Maybach. От последния  GLE получава двуцветен цвят на каросерията - комбинация от черно Obsidian Black и златисто Tiffany Gold.

Кросоувърът Ultimate HGLE се различава от обичайната версия и по радиаторната решетка GLE, която вече е с вертикално ориентирани ламели. Впечатление правят и 23-цоловите колела, наличието на четири изпускателни тръби и масивният дифузер.

Логото на дизайнерското студио се появява на задните колони, на предните калници и на решетката. Салонът също има някои интересни промени. На втория ред са монтирани отделни седалки, разделени от широк тунел с много отделения за съхранение на дребни вещи.

Всички кресла са тапицирани с перфорирана кожа Nappa, а на пода са положени стелки от естествена овча вълна. Трилитров турбо шестак задвижва GLE-то в стил Maybach, давайки му мощност от 367 конски сили и 500 Нм въртящ момент. Двигателят работи в тандем с деветстепенна автоматична трансмисия. Ускорението от място до 100 км/ч става за 5.8 секунди.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.

Свързани новини