Отидете към основна версия

5 971 9

Чудовищен Jeep 6х6 с двигател от Corvette

  • jeep-
  • gladiator-
  • 6x6-
  • тунинг

Пикапът получава шест колела и изглежда направо плашещо

Американската компания So Flo Jeep превърна Jeep Gladiator в плашещо чудовище с шест 38-цолови колела и червени "очи“- фарове. Бруталността на пикапа се добавя от матова черна боя и напълно преработена  предница. Този Jeep е оборудван с мощен двигател от Corvette и се продава за 140 хиляди щатски долара.

Според авторите на проекта, "гладиаторът-чудовище" е изграден върху удължена рама, има 6x6 подреждане на колелата, а просветът до земята е увеличен със 120 милиметра. Ходът на окачването пък е 355 милиметра.

Всъщност окачването и отпред, и отзад е оставено непроменено, но кормилното управление е усъвършенствано.

Предлагат се две модификации на пикапа: с 6.2-литров бензинов двигател  от Corvette с мощност около 500 конски сили и дизелов двигател, който произвежда 300 конски сили.

Цените започват съответно от 140 и 150 хиляди долара. Оборудването на Flo Jeep включва лебедка, интегрирана в предната броня, ролкейдж в цвета на каросерията и подвижни спускащи се прагове. Тунинг специалистите обръщат специално внимание на предната част на пикапа, като добавят огненочервени фарове, напомнящи кървясалите очи на чудовище.

Наличен е и изцяло нов преден капак с въздухозаборници и мрежеста решетка. Ще припомним, че преди това тунинг студио Hennessey представи собствена версия на Jeep Gladiator. Пикапът бе оборудван с 6.2-литров V8 двигател, който развива мощност от 1 000 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини