Отидете към основна версия

10 721 20

Това е най-бързият и най-мощен сериен пикап

  • dodge-
  • ram-
  • 1500-
  • trx

Всички знаем за съществуването на Ford F-150 Raptor, който се смята за един от най-бързите и екстремни пикапи в света. Но скоро той ще има конкурент, който ще е още по-бърз и по-мощен, като при това също ще е сериен.

Става дума за наточената версия на новия RAM 1500 TRX. Той ще се появи на бял свят през 2021 година, а от компанията твърдят, че това ще е най-мощният и бърз сериен пикап на планетата, въпреки че съм момента точната мощност не е известна.

Според производителя, Ram 1500 TRX ще е оборудван с 6.2-литров бензинов двигател с компресор, който ще позволява на огромния пикап да достигне първите 100 км/ч за ... 4.5 секунди! Именно това постижение ще го превърне в най-бързия сериен пикап. 

Клиренсът на наточения пикап също е впечатляващ - 30 сантиметра. Но максималната скорост, разбира се, е малка, но не и за такъв вид транспортно средство - 190 км в час. По отношение на външния вид версията TRX се отличава с различни брони, раздути арки и въздухозаборници на капака.

На пилотската кабина има и прожектор, а окачването е подсилено. Вътре - различен волан, почти спортни седалки и малко по-различно табло. Цената е от 70 хиляди долара, но това е в САЩ, както разбирате.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.

Свързани новини