Отидете към основна версия

4 738 19

Какво е новото в най-бързата Kia

  • kia-
  • stinger

Обновената KIA Stinger бе показана на официални снимки

От публикуваните фотоси се вижда, че моделът 2021 получава редица козметични подобрения. С тяхна помощ корейската марка иска да увеличи продажбите на Kia Stinger. На родния пазар новостта се очаква през 3-то тримесечие на тази година. Преди пазарния дебют у дома, актуализираната Kia Stinger най-накрая се появи пред публиката без камуфлаж.

Първоначално моделът ще се продава в Корея, но малко по-късно ще се появи и на останалите пазари. Освеженият Sjtinger получава нова диодна оптика и различни вградени DRL светлини. Новите фарове са по-тъмни, което се съчетава добре със спортния стил на корейския седан. На кърмата се забелязват нови задни сметлини, свързани чрез LED лента.

Също така иновацията разчита на нови колела - те са алуминиеви и са с размери 18 и 19 цола. Ауспухните накрайници са по-големи и имат ярък сребрист оттенък. В същото време марката е подготвила и две опции за екстериорния дизайн, предназначени за различни регионални пазари. Едната от тях предполага тъмен дизайн: кант от "черен гланц", черни накрайници на ауспуха, същия нюанс на логото на задната врата и др.

Автомобилът има и нова мултимедия с голям екран. Също така иновацията се сдобива с ефектно контрастиращи шевове на тапицерията. Централната конзола е облицована с алуминий или карбон. Вътрешното осветление работи в 64 нюанса, а воланът в долната му част получава метална вложка. Цветовете и материалите, използвани в интериорния дизайн, също могат да варират в различните страни. Като цяло дизайнът вече съвсем прилича на истинско gran turismo.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини