Last news in Fakti

20 Август, 2020 11:13 4 705 19

Какво е новото в най-бързата Kia

  • kia-
  • stinger

Обновената KIA Stinger бе показана на официални снимки

Какво е новото в най-бързата Kia - 1

От публикуваните фотоси се вижда, че моделът 2021 получава редица козметични подобрения. С тяхна помощ корейската марка иска да увеличи продажбите на Kia Stinger. На родния пазар новостта се очаква през 3-то тримесечие на тази година. Преди пазарния дебют у дома, актуализираната Kia Stinger най-накрая се появи пред публиката без камуфлаж.

Какво е новото в най-бързата Kia

Първоначално моделът ще се продава в Корея, но малко по-късно ще се появи и на останалите пазари. Освеженият Sjtinger получава нова диодна оптика и различни вградени DRL светлини. Новите фарове са по-тъмни, което се съчетава добре със спортния стил на корейския седан. На кърмата се забелязват нови задни сметлини, свързани чрез LED лента.

Какво е новото в най-бързата Kia

Също така иновацията разчита на нови колела - те са алуминиеви и са с размери 18 и 19 цола. Ауспухните накрайници са по-големи и имат ярък сребрист оттенък. В същото време марката е подготвила и две опции за екстериорния дизайн, предназначени за различни регионални пазари. Едната от тях предполага тъмен дизайн: кант от "черен гланц", черни накрайници на ауспуха, същия нюанс на логото на задната врата и др.

Какво е новото в най-бързата Kia

Автомобилът има и нова мултимедия с голям екран. Също така иновацията се сдобива с ефектно контрастиращи шевове на тапицерията. Централната конзола е облицована с алуминий или карбон. Вътрешното осветление работи в 64 нюанса, а воланът в долната му част получава метална вложка. Цветовете и материалите, използвани в интериорния дизайн, също могат да варират в различните страни. Като цяло дизайнът вече съвсем прилича на истинско gran turismo.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АА1

    11 5 Отговор
    Сектант...спиш. Стягай Дъстър-а за бартер. Стига си хвалил в Инстаграм румънското творение.

    Коментиран от #2

  • 2 инстаграм: sektant official

    8 15 Отговор

    До коментар #1 от "АА1":

    охааааааааааааа дъстъра е при жената вече. БАРТЕР ЗА КИЯ СПОРТАЖ

    Коментиран от #4, #7

  • 3 инстаграм: sektant official

    17 14 Отговор
    ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА КОЛА В ЕВРОПА В МОМЕНТА
  • 4 Просто гост

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "инстаграм: sektant official":

    Добре си я наказал булката

    Коментиран от #6

  • 5 ха-ха

    9 33 Отговор
    И колко коня е тоя бокл*к??

    Коментиран от #8, #10

  • 6 Miusuka Madoto

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Просто гост":

    Ахахахаххахахахахахахаха....точно!
  • 7 Sektanta

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "инстаграм: sektant official":

    е велик

    Коментиран от #17

  • 8 First

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "ха-ха":

    200к.с при дизела, 255к.с при бензиновия. Ха-ха сега?

    Коментиран от #9

  • 9 686

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "First":

    има и 6 цилиндров бензин - 366 коня
  • 10 Steks

    22 3 Отговор

    До коментар #5 от "ха-ха":

    Амии 3.3литра 6 цилиндъра 370 коня и 510 нютона 0-100 4.8/4.9 макс скорост 270+ викаш боклук било ? Твойта кошница каква е

    Коментиран от #11

  • 11 един от стадото

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Steks":

    с дупка е. Слушай сега- Акурата/ми/ е три литра 315коня и върви като самолет. Тоя Стингер сигурно лети като ракета Stinger
  • 12 един от стадото

    6 1 Отговор
    някои си мислят, че корейските коли се раждат ей така, под рогозката или ги вадят от бидона с кимчи.. Първите им копия бяха или чисто японски или крадени, не, купени са от германците/Деу Есперо, копие рекламирано и тук, като немска технология в корейско палто. От Опел е, Аскона, когато опел беше кола още. А сега, развойната, конструкторска и дилърска мрежа в Европа е поверена на европейци, основно германци. Работили в големи автофирми, познаващи и знаещи как се правят коли и вкусът на средния европеец. Шапката е в Корея, но умът и технологиите са тук. Корееца стъпи на пазари където не парите са водещ фактор, като тук, и спечели. Всъщност не Европа, в частност Бг с ''рабирачите и най- компетентните на света'' е целта им. Пазарът който всеки иска да владее го владеят така или иначе, на пук на надутите пуяци. А там пуйката я готвят за един техен празник, макар че с кисело зеле като у нас върви най- добре. Замислям се дали следващата ми кола да не е корейски Стингер, ще видим. Данък обществено мнение не плащам..

    Коментиран от #18

  • 13 КЕНЕФА СИ Е КЕНЕФ

    2 15 Отговор
    И НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ ТОЗИ ФАКТ....АКО ЩЕ И 5000 К.С.ДА Е СИ ОСТАВА КЕНДЗЕФ....

    Коментиран от #15

  • 14 МП4

    4 2 Отговор
    Къде сте аудита , бмвта , мерцедеси хахаха Листа маи маи ви засенчва, до самият край
  • 15 МП4

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "КЕНЕФА СИ Е КЕНЕФ":

    Направо ходи си лягаи. Колкото строшени бмвта да имаш такава Кия няма се качиш или караш в съзнателния ти живот, а и не само. Аз разбирам хора които имат нещо съществено да коментират и сравняват ... Брато далеч си от тоя стандарт , тези модели и прочие. Смешен си
  • 16 МП4

    1 1 Отговор
    Личи си от далеч че са взели каквото могат от Мерцедес интериорно, но това означава качество и скъпа изработка и въобще нямам съмнения, че и по мотора има сериозни доработки ..Дай ми едно такова 250-60коня бензин да видиш кенеф ли е ^^
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Komapak

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "един от стадото":

    Имах Есперо и независимо от усилията ми лесно не умря😂😂😂
  • 19 Кея

    1 0 Отговор
    Не бе, важи. Тва такси и аз бих го карал.