Отидете към основна версия

5 388 16

Фабричен тунинг за най-евтиния кросоувър на Toyota

  • toyota-
  • yaris cross-
  • gr-
  • gazoo racing

Въглеродни влакна и червени калобрани са екстериорните акценти за най-евтиния кросоувър на Toyota. Те са разработени от спортното подразделение Gazoo Racing, което е подготвило и още приличен набор от модификации за модела. Става дума за кросоувъра Toyota Yaris Cross GR, до началото на продажбите на който остава много малко време.

Доработката е засегнала само екстериора на автомобила, а "пълнежът" е останал непокътнат. Пакетът включва и защитни облицовки за предната броня и страничните врати, предназначени да придадат на Yaris Cross по-спортен вид, както и 18-цолови колела с черен цвят. Стайлингът е допълнен от по-силно тонирани стъкла с UV защита, както и капаци на дръжките на вратите и карбонови рамки за регистрационни табели.

За интериора е осигурен специален слънцезащитен сенник и подложка с лого на GR за багажника. Доплащането за целия комплект е 316 000 йени или 2 487 евро по текущия курс. Toyota Yaris Cross е най-евтиният кросоувър в състава на японската марка и зае позиция под C-HR.

Той се предлага с 1.5-литров бензинов двигател Dynamic Force със 120 конски сили или с хибриден силов тракт THS II със 116 конски сили. Цената на кросоувъра на вътрешния пазар започва от 1 789 000 йени (14 000 евро). Yaris Cross ще се превърне в глобален модел и ще се предлага на пазара и извън Япония, включително в Европа.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.

Свързани новини