Отидете към основна версия

6 201 6

Джъстин Тимбърлейк представи Audi A1

  • audi-
  • audi a1-
  • джъстин тимбърлейк

Поп звездата е с водеща роля в новата интернет кампания на новия модел на Audi - A1.

* Тимбърлейк: "Много съм развълнуван да бъда част от Еволюцията"

Джъстин ще действа като посланик на марката Audi през 2010 година, като главната кампания ще започне още през пролетта.

Audi за Джъстин Тимбърлейк /Прес инфо/

"Джъстин Тимбърлейк е невероятен изпълнител. Успява да подобрява личния си напредък и развитие, показвайки своите способности в различни области на изкуството", сподели Петер Шварценбауер (Peter Schwarzenbauer), член на Управителния съвет на AUDI AG за маркетинга и продажбите. "Като суперзвезда той има голямо влияние сред младото поколение, а Audi А1 е предназначен точно за тях. Със своята компактност и ефективност автомобилът е изключително подходящ за градско движение."

Според официална информация, новото Audi A1 ще бъде показано за пръв път на автомобилното изложение в Женева, което ще се проведе в средата на март 2010.

Дизайнът е вдъхновен от два концепта: Metroproject Quattro /Токио 2007/ и A1 Sportback /Париж 2008/. Задвижването на А1 ще бъде хибридно - 1.4-литров агрегат с мощност 110,4 kW (148 к.с.) задвижва предните колела, а електромотор с мощност 29,8 kW (40 к.с.) - задните. Автомобилът ще бъде сглобяван в Брюксел и ще е достъпен само до европейския пазар. От Audi заявиха, че нямат намерение да пускат А1 на пазара в САЩ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини