Отидете към основна версия

26 454 82

Недискретно за E-Klasse

  • mercedes-benz-
  • e-klasse

Според мнозина последното поколение на Mercedes-Benz E-Klasse, което носи индекс W212 (долната снимка), изглежда прекалено консервативно - консервативната радиаторна решетка, трилъчева звезда на капака и традиционните за модела четири фара. Въпреки че последната "Четириочка" се продаваше добре, дизайнерите от Щутгарт решиха радикално да изменят външността на E-Klasse.

Папараци успяха да снимат по улиците на Мадрид обновения модел. Както се вижда от снимката рестайлингът е доста дълбок и измененията са почти радикални. Въпреки че не нов модел, този фейслифт изглежда като такъв. Според специалистите автомобилът от снимката е дори AMG изпълнението на обновената E-Klasse.

Някои експерти побързаха да оплюят дизайна на рестайлинг версията, като казаха, че псевдосплитерът и фронталните въздухозаборници приличат на тези от Renault Sport Clio, а раздвоената ламела на радиаторната решетка - на тази от Opel Astra. Естествено, това е силно преувеличено, но е факт, че обновената версия изглежда доста по-нестандартно.

Явно идеята е, макар и не нова, рестайлинг-версията на E-Klasse да се избави от досегашния си имидж. Дата за официалната премиера все още не е посочена, но най-вероятно изпълненията седан и комби ще направят своя дебют по време на автомобилното изложение в Детройт през януари следващата година.

 

Mercedes-Benz E-Klasse W212

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини