Отидете към основна версия

4 170 16

Кметството на Москва поръча тунингован брониран пикап за €274 000

  • москва-
  • кметство-
  • ram 1500-
  • пикап-
  • бронилана кола

Повече от половината от тази сума ще отиде за тунинг на автомобила

Информация за доставка на брониран автомобил се появи в отворената база данни за обществени поръчки в Русия. Клиент е кметството на Москва, като те ще платят €274 000 за пикап, като тези пари ще бъдат отпуснати от бюджета. Не е ясно за какви цели ще бъде използвана бронираната кола.

Според документите властите искат да закупят пикап RAM 2500 със задвижване на всички колела и с 6.7-литров турбодизелов двигател Cummins, който е с мощ от 375 конски сили, автоматична трансмисия и двойна кабина.

Предварителната оценка показва, че пикапът струва около €115 000. Останалата сума ще бъде похарчена за екстри и за бронировка. Предвидени са средства и за допълнителен тунинг, като част от парите от парите ще бъдат похарчени за раздуване на калниците, монтиране на лебедка, пребоядисване в матово черно, шнорхел и т.н.

Списъкът с богато оборудване включва т.нар. обзорни камери, отопление на всички седалки и волан, черен кожен салон, 12-инчов мултимедиен екран и двузонов климатичен контрол.

Също така автомобилът е допълнително оборудван със специални дискретни бойници за стрелба от вътре, като бронировката е с клас на защита Br5 (от AK-74, AKM и SVD). Отбелязва се, че пикапът „не трябва да има външни признаци на бронировка“.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини