Отидете към основна версия

7 401 28

Крик вместо авариен триъгълник предизвика зловеща катастрофа (ВИДЕО)

  • крик-
  • триъгълник-
  • катастрофа

Шофьор на аварирало Porsche предизвика ужасяваща катастрофа на мост в китайската провинция Гуандун, съобщава "Синхуа". Собственикът на германското возило решил да обезопаси спирането си в аварийната лента с крик вместо с триъгълник, на който налетял бял камион, спукал гума и блъснал друг попътен автомобил.

Видеозапис от тежкия инцидент показва как удареният черен кросоувър се преобръща пет пъти през таван и увисва за момент на перилата на моста, след което пада от височина 20 метра. Китайски медии съобщават, че водачът на камиона и четиримата пътници в пострадалия автомобил са били пристегнати с колани и по чудо са се разминали само с незначителни травми. Това обаче звучи твърде съмнително предвид покритото човешко тяло до смачкания кросоувър на една от снимките.

Местната полиция опровергава информацията, че катастрофата е предизвикана от поставен на пътя крик. Според властите тежкият инцидент се дължи на откъртило се парче от деформационния шев на моста, който компенсира разширяването на отделните секции на съоръжението под въздействието на топлина.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.

Свързани новини