Отидете към основна версия

14 216 62

Ето го новото BMW 3er GT

  • bmw-
  • 3er-
  • gt

Автомобилни фотографи успяха да уловят в обективите си новия баварски хечбек от трета серия. Автомобилът, който носи моделно обозначение GT, е спипан от папараците в Мюнхен, по време на тайна рекламна сесия, предназначена за представянето му.

Колата от снимките е без какъвто и да било камуфлаж и впечатлява със спортния M-пакет на марката, както и със спирачни апарати от линията M Performance. Както се очакваше, моделът е изпълнен в същия стил, както по-голямото BMW 5er GT.

Новото BMW 3er GT се прави на удължена платформа от стандартната трета серия, но все още не са известни точните габарити на автомобила. Според експерти 3er GT ще е съвсем малко по-късо от удължената версия на "тройката", предназначена за Китай.

Последният е по-дълъг от базовата трета серия със 110 мм. Двигателната гама ще е напълно аналогична с тази на другите версии на BMW 3er. Очаква се модификацията GT да разполага с врати без рамки, панорамен таван и двусекционна пета врата, подобна на тази от 5er GT.

Премиерата на хечбека BMW 3er GT е насрочена за пролетта на следващата година и ще се проведе в рамките на автомобилното изложение в Женева, което отваря врати през март. В близко бъдеще и Mercedes-Benz ще извади аналогичен модел, който ще е с индекс CLA.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини