Отидете към основна версия

3 589 4

Шпиони засякоха Audi R8 GT Spyder

  • audi r8-
  • gt spyder-
  • франкфурт 2011

До този момент в мрежата циркулираха само рисунки и компютърно генерирани изображения на Audi R8 GT Spyder. Сега обаче се появиха и първите реални фотоси, показващи спортното кабрио в действие.

Суперкарът с мек таван ще бъде представен предремиерно през юни на предстоящото състезание "24-те часа на Льо Ман", а официалният му дебют ще е през септември на салона във Франкфурт.

Подобно на купето Audi R8 GT, масата на роудстъра също е намалена за сметка на количеството шумоизолиращи материали. Освен това стъклата са по-тънки, а доста от панелите по каросерията са изработени от въглеродни сплави.

До момента няма нова информация за техническите иновации в автомобила. По последни данни R8 GT Spyder ще се оборудва с V-образния десетцилиндров мотор, като мощността му ще бъде увеличена до 560 к.с.

Кабриолетът ще разполага с шестстепенната роботизирана скоростна кутия R-tronic и ще ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3.8 секунди. От Audi планират производство на само 333 екземпляра от модификацията R8 GT Spyder.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини