Отидете към основна версия

6 087 22

Спипаха новата Fabia без камуфлаж

  • skoda-
  • fabia

Читател на сайта Auto.cz изпрати снимки на тестово муле на четвъртото поколение на Skoda Fabia без почти никаква маскировка. Според чехите новият модел ще бъде представен още тази година.

Хечбекът на снимките изглежда по-голям от предшественика си и най-вероятно е от най-скъпата комплектация, тъй като има изцяло светодиодна оптика. Над стъклото на петата врата се забелязва голям спойлер.

Четвъртата генерация на Fabia ще бъде построена на платформата MQB-A0. Освен като хечбек субкомпактната Skoda ще се продава и с каросерия комби - уникално предложение в този клас, каквото няма в гамата на нито един друг производител в момента.

Техническите характеристики на автомобила все още са пълна тайна. Очаква се Fabia да получи трицилиндрови двигатели с атмосферно и принудително пълнене, които в зависимост от модификацията ще се съчетават с ръчни или роботизирани трансмисии с два съединителя.

Ще се предлага също версии с фабрична газова уредба. Дизелите обаче категорично отпадат от гамата заради все по-строгите екологични норми за вредните емисии.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.

Свързани новини