Отидете към основна версия

16 732 172

BMW 1 M кърти бетона в рекламен клип

  • bmw-
  • 1 m coupe-
  • реклама

Рекламата е трудна работа. Зрителят и потенциален купувач се е нагледал на какво ли не и измислянето на начини да се привлече вниманието му изисква наистина развинтено въображение. Това важи с двойна сила за автомобилния пазар, на който от години се водят войни между няколко премиум марки.

За новата си кампания по рекламирането на 1 M Coupe обаче от BMW са избрали по-различен подход от заяждането с конкуренцията. Страгетията отново стъпва на задължителният пушек от гумите и бесните скорости, но един от клиповете събуди интереса на феновете повече от обичайното.

Във видеоспота с красноречивото заглавие "Walls" най-мощната "единичка" не просто лети в контролирано занасяне по пистата, а и се плъзга в изрязани точно по контура на колата отвори в бетонни стени. Почти нереалната гледка веднага породи спорове в интернет дали стените са истински, от стиропор или най-обикновена компютърна графика.

По всичко личи, че последната хипотеза изглежда най-вероятна, но какъвто и да е случаят, зрелището си заслужава отделената минута и половина.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини