Отидете към основна версия

30 842 84

Новото BMW X5 без маска

  • bmw-
  • x5-
  • f15-
  • jadi modelcraft

Хонконгският производител на умалени модели Jadi Modelcraft изненадващо разкри следващото поколение на баварския всъдеход X5 с вътрешнозаводски индекс F15 без какъвто и да било камуфлаж. От BMW все още не са реагирали официално на публикуването на сензационните снимки.

По изображенията може да се съди, че в Мюнхен са подходили по-скоро консервативно към дизайна на новото поколение на модела. Впечатление в предницата прави грамадната броня и въздухозаборници в стила на 4er. В задната част пък на очи се набива свежата интерпретация на класическите L-образни стопове, изпълнени в стила на X3.

Официална информация за двигателите на новата X-петица засега липсва. Предполага се, че всъдеходът ще получи два дизелови мотора с обем 3.0 литра (245 и 306 к.с.) и 4.4-литров бензинов V8 с два турбокомпресора и мощност 407 к.с. Не е изключена и появата на хибридна версия с 3.0-литров агрегат с двойно турбо и електромотор със системна мощност 340 коня.

Докато новата генерация се появи в дилърските центрове на марката обаче има още време. Вижте как се движат цените у нас на настоящата Х5-ица ТУК

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини