Отидете към основна версия

4 017 8

Как се справя новият Hummer в пресечена местност (ВИДЕО)

  • hummer-
  • офроуд

Електрическите всъдеходи Hummer демонстрират своите офроуд възможности на екстремна писта

Концернът General Motors реши да демонстрира офроуд възможностите на електрическия пикап Hummer в кратко видео. За целта колите бяха изпратени в скалистите и пустинни околности на град Моаб. Преди това на тези места са тествани всъдеходи Jeep, както и високопроходимите Ford Bronco и Bronco Sport.

Видеото показва работата на адаптивното въздушно окачване с възможност за увеличаване на просвет с около 15 сантиметра. Също така, водачът винаги може да активира "crab-режима". Тази функция позволява на колата да се движи диагонално. За целта и четирите колела на всъдехода се въртят в една посока.

Това позволява справяне с трудни, тесни зони извън пътя, а също така улеснява паралелното паркиране. В допълнение, GMC Hummer EV е оборудван със собствена полуавтоматична система за управление Super Cruise. Освен това Hammer има специални офроуд камери UltraVision, които са монтирани под дъното на автомобила.

Устройствата анализират терена и проектират изображението му върху дисплея, което помага на водача да се справи с офроуд условията. GMC Hummer EV беше представен през есента на 2020 г., а серийното производство на модела стартира в края на същата година в съоръжението в Детройт-Хамтрамк в Мичиган.

Автомобилът е оборудван с електрически трактове с различна мощност, най-продуктивната от които е с мощност от повече от 1000 конски сили. Пробегът без презареждане надвишава 500 километра. Вижте повече във видеото.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.

Свързани новини