Отидете към основна версия

5 290 8

Volvo отново ще са най-безопасните коли

  • volvo-
  • v60-
  • xc70-
  • xc90-
  • xc60

По време на предстоящото автомобилно изложение в Женева шведската марка Volvo няма да покаже нов модел, но ще представи различен дизайн за своите автомобили. Всички модели на компанията ще бъдат подложени на фейслифт, който засяга основно предната част и очертава бъдещото лице на марката.

Промените обхващат предния капак и радиаторната решетка, която се смята за визитна картичка на шведските автомобили. Обновлението засяга хитови модели на марката като S60, V60, XC60, S80, XC70, както и иновационния хибриден автомобил, носещ названието Volvo V60 plug-in hybride.

Що се касае до най-големия кросоувър Volvo XC90, то се очаква през 2015 година да се появи нова генерация, която да събере в едно всички черти от въпросния иновативен дизайн. Volvo XC90 ще представлява седемместен кросоувър, впечатляващ освен с визия и с възможно най-добро качество и сигурност.

Много оптимистично звучат и думите на шефа на Volvo, който заяви пред медиите, че през 2020 година автомобилите на марката ще са толкова безопасни, че независимо от евентуална катастрофа ще е изключено водачът или пасажерите да получат толкова сериозни травми, че да се стигне до смърт.

Още нещо интересно е твърдението, че Volvo няма да разработва изцяло електрически автомобили. Усилията на шведите ще са насочени към технологията plud-in hybryd, която вече е интегрирана във версия на модела V60. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини