Отидете към основна версия

12 762 22

Най-луксозното Peugeot според италианците - 605 Presence

  • peugeot-
  • 605-
  • presence

Италиански дизайнер показа как може да изглежда луксозен електрически автомобил Peugeot. Такъв модел би се вписал идеално в гамата на френския автомобилен производител.

Създаден от италианския дизайнер Карлос ММ, 605 Presence е проектиран на платформа, която съдържа 100 kWh литиево-йонна батерия и електрически двигатели, които задвижват предните и задните колела.

Автомобилът изглежда доста по-голям от настоящия флагман - седанът 508 и въпреки доста радикалния си дизайн, фирмените черти на марката се забелязват и автомобилът все още е разпознаваем като Peugeot.

Предната част на колата се отличава с ярки LED фарове с изпъкнали дневни светлини и малка псевдо радиаторна решетка. Електрическият автомобил също впечатлява с ъгловата броня и относително къс преден надвес.

Екстравагантният дизайн на 605 Presence продължава отстрани на автомобила с аеродинамични колела и малки камери, а не традиционни странични огледала. Освен това липсват дръжки на вратите и няма видими B-колони. Автомобилът има и панорамен стъклен покрив.

Що се отнася до задната част на Peugeot 605 Presence, тя разполага с прости, но агресивни LED задни светлини и интригуваща броня, която придава на автомобила подчертано мускулест вид.

Футуристичният интериор също е проектиран специално за автомобила, който включва холографски дигитален инструментален панел и холографски екран за инфотейнмънт системата, който стърчи над арматурното табло.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.

Свързани новини