Отидете към основна версия

73 181 56

Toyota-та за народа - нов, максимално опростен модел за 22 000 лв.

  • toyota-
  • probox-
  • евтини коли

Toyota Probox е автомобил за онези, които не харесват съвременните технологии

В Япония беше представена новата Toyota Probox 2022. Миниванът претърпя малка актуализация и се продава на цена от 1,49 милиона йени (приблизително 22 000 лв). Информацията е от официалния сайт на Toyota.

Toyota Probox е позициониран като бюджетен и максимално опростен модел за онези, които не се нуждаят от модерни технологии. 4,2-метровият миниван има семпъл ъгловат дизайн с подчертан капак и вертикални C-колонки. Повечето версии имат стоманени джанти и небоядисани дръжки на вратите.

Интериорът на Toyota Probox 2022 е направен в стила на 90-те години. Мултимедия с дисплей не се предлага дори срещу доплащане. На таблото има голям скоростомер и миниатюрен монохромен екран на бордовия компютър, а климатичният блок се управлява от големи превключватели. Автомобилът привлича с голямото си вътрешно пространство.

За моделната година 2022 автомобилът получи и "скъпа" версия GX. Тя разполага с лети джанти, тонирани стъкла, електрически прозорци и огледала, както и подобрена вътрешна облицовка.

Миниванът Toyota Probox се предлага с 1,3 L (94 HP) и 1,5 L (107 HP) атмосферни бензинови двигатели. Всички версии са оборудвани с CVT вариаторна трансмисия, като задвижването може да бъде предно или 4х4.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 191 гласа.

Свързани новини