Отидете към основна версия

7 892 11

Toyota представи ултралуксозен пикап

  • toyota-
  • tundra-
  • пикап

Tundra Capstone е върховото изпълнение на модела

В Европа пикапите често са използвани за работа и словосъчетанието луксозен пикап, не е нещо което се среща често. В Америка, обаче, където голяма част от автомобилите по пътя са огромни пикапи, това е нещо напълно нормално и производители като Ram, Chevrolet, GMC, Ford и Toyota се борят да привлекат клиентите си именно с такъв тип возила.

Последният такъв модел идва именно от Toyota и по-конкретно най-върховата версия на Tundra, носеща означението Capstone. Външно тя може да бъде отличена по голямото количество хромирани елементи като например решетката, капаците на огледалата или пък 22-цоловите джанти.

Серийно моделът получава още електрически стъпенки за по-лесно влизане и излизане, както и електрическа врата на товарната част. Светлини с LED технология в предната и задната част също са серийни.

В интериора можем да отличим контрастни кожени елементи по таблото, корите на вратите, седалките и централната конзола. Два дисплея с размер от 12.3 и 14 инча също правят впечатление, както и дигитално централно огледало, аудио система JBL с 12 говорителя и 360-градусови камери.

Под предния капак работи 3.5-литров бензинов V6 в комбинация с електромотор, чиято системна мощност достига 443 конски сили и 790 нютон метра. Трансмисията е автоматична с 10 предавки, а задвижването се предава към четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.

Свързани новини