Отидете към основна версия

7 863 11

Ford представи новото Mondeo

  • ford-
  • mondeo-
  • китай

Моделът ще се продава единствено в Китай

Ford Mondeo oфициално се сбогува с Европа през изминалата година, но това не означава, че моделът ще спре да се продава глобално. Подобно на Escort, който от години не е достъпен на Стария континент, Mondeo ще продължи да се предлага в Азия и по-специално в Китай.

Популярният седан навлиза в петото си поколение, което официално бе представено в новия дизайнерски център в Шанхай. Не можем да кажем, че нещо по новото Mondeo ни изненадва, тъй като през ноември видяхме патентни снимки, които ни показаха по-голяма част от колата.

Предните светлини са разделени на две с тънки дневни светлини в горната част и голяма решетка, която ги свързва. Отвор в долната част също се простира по продължението на цялата броня.

Купеобразната форма в страничната част не е типична за седан, а впечатление правят и прибиращи се дръжки на вратите.

В задната част също откриваме ревизирани светлини, подобни на тези на Mustang, както и изписано с големи букви моделно означение. В долната част е заложено на имитации на ауспух от двете страни на бронята.

За съжаление интериорът на колата не е представен, нито пък се разкрива какво се крие под капака, но се очаква там да работи 2.0-литров бензинов двигател с 245 конски сили и автоматична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.

Свързани новини