Last news in Fakti

18 Януари, 2022 09:57 7 857 11

Ford представи новото Mondeo

  • ford-
  • mondeo-
  • китай

Моделът ще се продава единствено в Китай

Ford представи новото Mondeo - 1

Ford Mondeo oфициално се сбогува с Европа през изминалата година, но това не означава, че моделът ще спре да се продава глобално. Подобно на Escort, който от години не е достъпен на Стария континент, Mondeo ще продължи да се предлага в Азия и по-специално в Китай.

Ford представи новото Mondeo

Популярният седан навлиза в петото си поколение, което официално бе представено в новия дизайнерски център в Шанхай. Не можем да кажем, че нещо по новото Mondeo ни изненадва, тъй като през ноември видяхме патентни снимки, които ни показаха по-голяма част от колата.

Предните светлини са разделени на две с тънки дневни светлини в горната част и голяма решетка, която ги свързва. Отвор в долната част също се простира по продължението на цялата броня.

Ford представи новото Mondeo

Купеобразната форма в страничната част не е типична за седан, а впечатление правят и прибиращи се дръжки на вратите.

Ford представи новото Mondeo

В задната част също откриваме ревизирани светлини, подобни на тези на Mustang, както и изписано с големи букви моделно означение. В долната част е заложено на имитации на ауспух от двете страни на бронята.

Ford представи новото Mondeo

За съжаление интериорът на колата не е представен, нито пък се разкрива какво се крие под капака, но се очаква там да работи 2.0-литров бензинов двигател с 245 конски сили и автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WarLord

    36 4 Отговор
    Пак за Китай, а за скапаната Европа?

    Коментиран от #2, #7, #11

  • 2 карчи

    49 3 Отговор

    До коментар #1 от "WarLord":

    За скапаната Европа, електрички, скъп ток и ваксини!
  • 3 гост

    33 6 Отговор
    Ами да вземем да е местим в Китай, а? Там хем евтино, хем красиво, хем го има. При нас какво предлагат? Келяви хибриди и електрички с по литър двигател, лъжи и измами при разхода, а като я вземеш реалният разход е двоен, нали уж заради това се доплаща. Една малка кола сег стана 30х.лв, преди 10г. беше 20х.лв, изисквания, норми, хибриди, електроники, помощници и какво, прекарваш времето в сервиза понеже е станала толкова сложна, че малко масълце да барне, изгаря катализатора и дава грешка. Европа е най-прецакан пазар от всички, изключвам Бразилия. Вижте новото спортидж на киа, навсякъде продават готината и симетрична дълга версия с хубави двигатели, а само в ЕС пробутват грозновато хечбекообразно с някакво измислено задвижване.
  • 4 ЗападенМодел

    17 2 Отговор
    ЗападенМодел - ламарини и на час по лъжичка ... разбирай нов таблет. Нищо кардинално не се измисля, последното измеслено при леките коли беше силната употреба на дизела: разбра се че се прави в ущърб на здравия разум и здравето на хората. Е сега същите лъжци ще ни лъжат и за зелените коли. Да разчиташ на един доказан лъжец, че повече няма да лъже ... си е повече от наивност.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Язе

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "LonDon":

    Марката не е скапана-Европа е.Нали бленуваха светлото бъдеще с миксерите?Сега ще останат миксери и някакви измислени коли за раята.Тока и той до небето-ей ви евтино😀
  • 7 маняк

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "WarLord":

    Да всемеш да прочетеш статията ли ???? А ? Не е трудно,стига да можеш да четеш на български.
  • 8 Bulava

    1 0 Отговор
    Ако погледнем новия модел на Genezis и този не виждам голяма разлика
  • 9 Читател

    1 1 Отговор
    По-голяма Дачия Логан.
  • 10 Робинзон

    0 0 Отговор
    Честито на новата Киа, отпред и Волво отзад и то от китайци Ехх че красота и индивидуалност хаххахахахаха
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.