Отидете към основна версия

18 215 58

Как се представя „баничарка“ с 68 коня на германски аутобан? (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • caddy-
  • аутобан

Volkswagen Caddy с 2.0-литров „чист“ дизел се отправя към секциите без ограничение

Каналът TopSpeedGermany е известен със своите тестовете на коли от различни марки, обикновено във върхови конфигурации с голяма мощност. Този път, обаче, хората зад канала са решили да отидат на другата противоположност и да ни покажат как се справя „баничарка“ с 68 конски сили на същото място, където преди няколко месеца Bugatti Chiron успя да вдигне 417км/ч. Макар и под шапката на същия бранд, 18-годишното Caddy няма да постигне същите резултати.

Тестовият автомобил е Volkswagen Caddy от 2004 година, оборудвано с 2.0-литров дизелов мотор без турбина, който като нов е разполагал с 68 конски сили и 140 нютон метра. Трансмисията е механична с пет предавки, а въртящият момент се предава единствено към предните колела.

Макар набирането на скорост да отнема време и със сигурност да не е от най-приятните неща, то германската машина се справя успешно с достигането на скорости, които не са разрешени по българските пътища. И все пак не трябва да забравяме, че не това е предназначението на „баничарката“, чиято главна задача е съвсем друга.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 41 гласа.

Свързани новини