Отидете към основна версия

12 489 12

Стотици Ford-ове стоят недовършени под снега (ВИДЕО)

  • ford-
  • bronco-
  • криза-
  • полупроводници

Всъдеходите са паркирани близо до завод на марката в Мичиган

Ford изпитва поредни затруднения с възобновения си модел Bronco и след проблеми с качествения контрол и оплакванията от клиенти, сега американците отново са изправени пред друга криза, свързана с липсата на части. Недостигът на полупроводници е тема, която неведнъж сме засягали, но изглежда ще продължаваме да споменаваме още дълго време, съдейки по стотиците недовършени Bronco-та, които чакат в двор близо до завод на марката в САЩ.

Кадрите показват стотици „джипове“, затиснати под малко количество сняг, чакайки да бъдат довършени. От Ford споделят, че се надяват до 3 месеца да разполагат с достатъчно чипове, за да довършат чакащите автомобили и да нормализират поръките им. Въпреки кризата и забавените доставки, съвсем скоро от Ford представиха и върховата Raptor версия на Bronco, която скоро също трябва да влезе в производство.

Ford не е единственият автомобилен производител засегнат от кризата, припомняме, че и много други европейски, азиатски и американски производители пострадаха от липсата на полупроводници. Повечето от тях се надяват най-тежката част да е преминала, но дали това е така , предстои да разберем.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.

Свързани новини