Отидете към основна версия

2 348 8

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа

  • ford-
  • mustang-
  • california special

Кабриото е налично с 5.0-литров бензинов осмак

Четири години след премиерата на Ford Mustang California Special в САЩ, моделът без покрив достигна и до Европа. Тукашната версия е идентична на външен вид с тази която се продава в Америка, но с малки промени под капака. Моделът California Special е вдъхновен от оригиналния Mustang от 1968 година.

Отличаващи за кабриото са новите решетки с дизайн тип „пчелна пита“, различна добавка на предната броня, задни въздуховоди и черни линии в страничната част. Означения CS/GT също могат да ви помогнат да различите специалното кабрио. Клиентите могат да избират между 9 различни цвята, като с тях получават 19-цолови джанти в сив цвят.

Стандартно Mustang California Special пристига с подгряване и обдухване на седалките, алуминиеви акценти в интериора и 8-инчова инфотейнмънт система. Адаптивен круиз контрол и други системи за подпомагане на водача и безопасност също са налични.

Под капака се крие 5.0-литров бензинов осмак, който генерира 450 конски сили и 529 нютон метра. Те се предават единствено към задните гуми, а клиентите могат да избират между автоматична трансмисия с 10 предавки или механична с шест. Стандартно получавате още диференциал с ограничено приплъзване и опционално окачване с променлива твърдост.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.

Свързани новини