Last news in Fakti

8 Март, 2022 11:12 2 326 8

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа

  • ford-
  • mustang-
  • california special

Кабриото е налично с 5.0-литров бензинов осмак

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа - 1

Четири години след премиерата на Ford Mustang California Special в САЩ, моделът без покрив достигна и до Европа. Тукашната версия е идентична на външен вид с тази която се продава в Америка, но с малки промени под капака. Моделът California Special е вдъхновен от оригиналния Mustang от 1968 година.

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа

Отличаващи за кабриото са новите решетки с дизайн тип „пчелна пита“, различна добавка на предната броня, задни въздуховоди и черни линии в страничната част. Означения CS/GT също могат да ви помогнат да различите специалното кабрио. Клиентите могат да избират между 9 различни цвята, като с тях получават 19-цолови джанти в сив цвят.

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа

Стандартно Mustang California Special пристига с подгряване и обдухване на седалките, алуминиеви акценти в интериора и 8-инчова инфотейнмънт система. Адаптивен круиз контрол и други системи за подпомагане на водача и безопасност също са налични.

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа

Под капака се крие 5.0-литров бензинов осмак, който генерира 450 конски сили и 529 нютон метра. Те се предават единствено към задните гуми, а клиентите могат да избират между автоматична трансмисия с 10 предавки или механична с шест. Стандартно получавате още диференциал с ограничено приплъзване и опционално окачване с променлива твърдост.

От Калифорния с любов: Ford показа специална версия на Mustang за Европа


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    22 8 Отговор
    Кой би си купил немските недоразумения когато има Мустанг

    Коментиран от #3

  • 2 Пич

    13 1 Отговор
    Тарикати..... Европейците нека си съсипват колите !!!
  • 3 Миро

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    Подкрепям изцяло. И ценово стои добре мустанга.
  • 4 Емил

    12 5 Отговор
    Ама какъв супер автомобил ще стане, ако му турят едно трицилиндрово моторче на Рено - много икономичен, пъргав и емоционален!
  • 5 Владимир Кънчев

    13 7 Отговор
    Който е нямал американска кола, който не е карал американска кола - нищо не е имал, нищо не е карал!
  • 6 Ко стана ко

    5 6 Отговор
    Със специално приспособление за дърпане от кон,магаре............
  • 7 ДОКО

    1 0 Отговор
    много интересно от запад правят само коли за българската мафия..тоест за хората които са краднали големите кинти..а за нас нищо не се прави..амин..
  • 8 димитър

    7 1 Отговор
    А кажете ми как да си купя немски автомобил,наблъскан с всякакви ненужни неща и развалящи се през определен период и като добавим и че всичко вече е консуматив при някои немци даже и двигателите.Еми ще караме американски коли,проста конструкция,големи неизтормозени мотори и доста по забелязващи се!