Отидете към основна версия

5 446 23

Стоповете на някои Porsche-та падат изключително лесно по време на движение

  • porsche-
  • 911-
  • 991-
  • стопове-
  • проблем

Първите произведени 911-ки от поколение 991 страдат от този проблем

Собственик на Porsche 911 991 използва Facebook, за да се оплаче, че един от стоповете му е паднал по време на движение, докато раздава газ на колата на магистралата. Шофьорът споделя поста си в специализирана група на модела в социалната мрежа, където пък многобройни коментари описват как той не е единствения и много от първите произведени 911-ки от това поколение страдат от този проблем.

Мъжът разказва, че докато шофирал по аутобана, вижда съобщение на дисплея на колата да провери светлините в задната част на колата, а когато спира се натъква на изненадващата гледка. Стопът бил изпаднал от колата, а на мястото му останали само щетите от неговото висене преди да падне. Оказва се, че това е проблем на повечето автомобили произведени преди фейслифта в годините между 2009 и 2013.

Някои собственици споделят, че по този начин са губили и двете си стоп светлини, докато други споделят, че са откривали проблема на време и са запазвали и поправяли проблема. Припомняме, че първото поколение на всъдехода Cayenneстрада от подобен проблем и се слави с изключително лесни за премахване фарове.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини