Отидете към основна версия

3 307 0

Последното произведено Lamborghini Aventador отива на търг

  • lamborghini-
  • aventador-
  • ultimae

Компанията потвърди информация и за наследника на модела

Преди около две седмици Lamborghini потвърди, че отново ще върне Aventador в производство след като 15 автомобила бяха унищожени след като транспортен кораб потъна по-рано тази година. Сега от компанията обявиха, че последният произведен Aventador Ultimae от общо 600 коли ще отиде на търг. Припомняме, че италианците ще произведат 350 купета и 250 роудстъра от модела, преди той да бъде заменен от своя наследник.

Освен самия автомобил, бъдещият купувач на последния “чист“ V12 модел на марката ще получи и NFT идентично със своя автомобил. Заедно с това, собственикът ще получи и възможността да надникне в бъдещето на марката и да получи специален достъп до нови модели на компанията, преди те да са станали публично достояние.

Заедно с това, компанията потвърди и информация за наследника на Aventador, който вече знаем, че ще разчита на хибриден тракт за своето задвижване. Това ще бъде plug-in хибридна версия на V12, което означава, че собствениците спокойно ще могат да включват своeто „ламбо“ в контакта.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини