Last news in Fakti

6 Април, 2022 11:06 3 266 0

Последното произведено Lamborghini Aventador отива на търг

  • lamborghini-
  • aventador-
  • ultimae

Компанията потвърди информация и за наследника на модела

Последното произведено Lamborghini Aventador отива на търг - 1

Преди около две седмици Lamborghini потвърди, че отново ще върне Aventador в производство след като 15 автомобила бяха унищожени след като транспортен кораб потъна по-рано тази година. Сега от компанията обявиха, че последният произведен Aventador Ultimae от общо 600 коли ще отиде на търг. Припомняме, че италианците ще произведат 350 купета и 250 роудстъра от модела, преди той да бъде заменен от своя наследник.

Последното произведено Lamborghini Aventador отива на търг

Освен самия автомобил, бъдещият купувач на последния “чист“ V12 модел на марката ще получи и NFT идентично със своя автомобил. Заедно с това, собственикът ще получи и възможността да надникне в бъдещето на марката и да получи специален достъп до нови модели на компанията, преди те да са станали публично достояние.

Последното произведено Lamborghini Aventador отива на търг

Заедно с това, компанията потвърди и информация за наследника на Aventador, който вече знаем, че ще разчита на хибриден тракт за своето задвижване. Това ще бъде plug-in хибридна версия на V12, което означава, че собствениците спокойно ще могат да включват своeто „ламбо“ в контакта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА