Отидете към основна версия

7 307 12

Ето го най-новия електрически Ford, който ще се произвежда в Турция

  • ford-
  • transit-
  • e-transit-
  • transit custom

E-Transit Custom дебютира с пробег от 380 километра

В средата на март тази година, Ford обяви плановете си за представяне на нови електрически модели, част от които трябва да дебютират до края на тази година. Ето, че първият такъв модел вече е факт след като бе представен по-рано днес. Електрическият Ford E-Transit Custom дебютира с пробег от 380 километра и променена визия.

В сравнение с конвенционалната версия на Transit Custom, моделът на ток се отличава с променена решетка, чиято функционалност е силно ограничена при електрическия модел. Светлините също са нови и наподобяват тези при Mustang Mach-E с интересни дневни светлини, свързани тънка LED ивица. Подобни графики са използвани и при светлините в задната част, модернизирайки иначе идентичната задница.

Производството на модела започва през следващата година в завода на марката в Турция, а повече информация относно техническите характеристики ще станат ясни през септември, когато от Ford обещават да споделят повече подробности. Това което знаем към момента е, че най-вероятно бусът ще се предлага във версии със 181 конски сили и 265 конски сили, като и двете ще разполагат единствено със задно задвижване.

Не е ясно с какъв капацитет разполага батерията на E-Transit Custom, но знаем, че поддържа бързо зареждане с до 115кВ. Ако съдим по по-големия E-Transit, то най-вероятно и по-малкият Custom ще използва идентизчна 68кВч батерия.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.

Свързани новини