Отидете към основна версия

6 676 13

Нова визия за всички “дачии“

  • dacia-
  • spring-
  • duster-
  • sandero-
  • sandero stepway

Румънската компания започна да поставя новата си емблема

Преди година Dacia показа новата си емблема и бранд идентичност, която ще се появи на всички автомобили, рекламни кампании и представителства на компанията, а по-рано днес от румънската компания показаха и как ще изглеждат автомобилите с новото лого. От утре (16 юни) официално всички автомобили ще получават новата емблема, без значение от това от кой модел са те. Както може да видите и на снимките, промяната засяга Jogger, Duster, Sandero и Spring.

От Dacia не определят промяната във визията като фейслифт, но новата емблема със сигурност носи малки разлики във външния вид на моделите. Логото е поставено на предната решетка и капачките на джантите, докато в задната част моделите получават стилистично оформен надпис DACIA. В интериора също е заложено на този надпис, който заменя емблемата на волана.

Първите доставки на обновените модели се очаква да пристигнат в представителствата към края на тази година. Освен променените емблеми, Dacia добавя сивият Dusty Grey цвят към гамата на всички модели, а Sandero Stepway и Duster получават тъмно сив цвят за капачките на огледалата, гредите върху покрива и добавките на броните и праговете.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.

Свързани новини