Отидете към основна версия

3 068 6

Rivian R1T нагази дълбоко във водата и излезе без проблем (ВИДЕО)

  • rivian-
  • r1t-
  • пикап-
  • вода

Електрическият пикап не се изплаши да се отдалечи от сушата

От рекламните материали и тестовете, които сме виждали за пикапа Rivian R1T знаем, че пикапът е изключително способен извън пътя и това е доказвано чрез различни снимки и видеа. Сега американската компания има още един повод за гордост, след като собственик на R1T реши да нагази в дълбоки води, за да пусне лодката си.

Вместо да използва рампата като повечето хора на езерото, собственикът на пикапа решава, че ще влезе директно с него във водата, ще направи обратен завой и ще потопи лодката във водата, преди спокойно да излезе с ремаркето. Собственикът споделя, че лодката се нуждае от поне 914мм вода, за да се отдели от ремаркето, а теглото ѝ заедно с това на ремаркето е около 1500 килограма, което почти два пъти по-малко от максималния капацитет на теглене на Rivian.

От компанията рекламират, че пикапът може да навлезе във води дълбоки до 1092мм, което е точно до ръба на черните пластмасови елементи по калниците. Ако водата надвиши тази точка, то собственикът казва, че пикапът няма да потъне, но ще започне да плава. Въпреки, че този път каскадата е успешна, то няма да е изненада, ако видим подобни видеа в които други ентусиасти се опитат да повторят опита, но в по-дълбоки води и съответно с по-малък успех. Вижте видеото.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.

Свързани новини