Отидете към основна версия

3 767 8

75-годишен дядо „лети“ с 350км/ч със своя Nissan GT-R (ВИДЕО)

  • nissan-
  • gt-r-
  • мечта-
  • дядо

Мъжът се хвали с постигнатата си мечта

Изразът, че любовта няма възраст може да бъде напълно потвърден във видеото, което може да изгледате след края на този текст и както вероятно можете да предположите, тук не става въпрос за обич между мъж и жена, а за такава между мъж и кола. Видео в канала на Stefan Kotze Media ни показва реализираната мечта на 75-годишен мъж от Австралия, който се наслаждава на живота по най-добрия начин.

Клипът е дълъг малко над 11 минути и в по-голямата част от него 75-годишният Бари разказва за живота си и как се е запалил по автомобилите след близка среща с класическо Porsche преди 50 години. В началните кадри той шофира своята Honda Civic, но само няколко минути след това грабва ключовете за сив Nissan GT-R от 2012 година, който макар да изглежда напълно заводски на пръв поглед, всъщност крие голяма мощност.

Колата е претърпяла множество доработки по двигателя, включително нови турбини и пълна ревизия на мотора, които допринасят за постигнатата мощност от около 1200 конски сили. Именно те са впрегнати на празна самолетна писта, където Бари изпълнява мечтата си и вдига 350км/ч. Тези кадри слагат край на видеото, което ви препоръчваме да изгледате.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 24 гласа.

Свързани новини