Отидете към основна версия

9 555 11

Продава се рядко BMW X5 направено само в два екземпляра

  • bmw-
  • x5-
  • sbarro-
  • тунинг-
  • продажба

Sbarro XX5 е дело на дизайнера Франк Сбаро

По време на изложението в Женева през 2002 година, тунинг компанията Sbarro, сформирана от швейцарския дизайнер Франк Сбаро, показва интересен концепт на базата на BMW X5 от поколение E53. Показаният тогава автомобил е сив на цвят, а малко по-късно тунинг компанията произвежда и още един екземпляр в черен цвят. Поради слаб интерес, това остават и двата произведени екземпляра от модела, което пък го прави изключително труден за намиране в днешни дни.

Сега в интернет пространството се появи обява именно за черния автомобил, а собственикът му е готов да се раздели с него за сумата от 50 хиляди евро. Колата е произведена през месец юни 2002 година и от тогава е изминала 140 700 километра. Под капака ѝ работи 4.4-литров бензинов двигател със 286 конски сили, автоматична трансмисия и задвижване на четирите колела.

В сравнение с оригиналното Х5, доработената версия се отличава с променена предна част с малки кръгли светлини, променена броня, както и „затапена“ предна решетка. Профилът на колата остава същия, а в задницата има минимални промени, които се изразяват в скъсяване на задната броня. Интериорът също е непроменен.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини