Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 12:37 9 523 11

Продава се рядко BMW X5 направено само в два екземпляра

  • bmw-
  • x5-
  • sbarro-
  • тунинг-
  • продажба

Sbarro XX5 е дело на дизайнера Франк Сбаро

По време на изложението в Женева през 2002 година, тунинг компанията Sbarro, сформирана от швейцарския дизайнер Франк Сбаро, показва интересен концепт на базата на BMW X5 от поколение E53. Показаният тогава автомобил е сив на цвят, а малко по-късно тунинг компанията произвежда и още един екземпляр в черен цвят. Поради слаб интерес, това остават и двата произведени екземпляра от модела, което пък го прави изключително труден за намиране в днешни дни.

Сега в интернет пространството се появи обява именно за черния автомобил, а собственикът му е готов да се раздели с него за сумата от 50 хиляди евро. Колата е произведена през месец юни 2002 година и от тогава е изминала 140 700 километра. Под капака ѝ работи 4.4-литров бензинов двигател със 286 конски сили, автоматична трансмисия и задвижване на четирите колела.

В сравнение с оригиналното Х5, доработената версия се отличава с променена предна част с малки кръгли светлини, променена броня, както и „затапена“ предна решетка. Профилът на колата остава същия, а в задницата има минимални промени, които се изразяват в скъсяване на задната броня. Интериорът също е непроменен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сбаро

    46 14 Отговор
    ПРОДАВА СЕ РЯДЪК БОКЛУК.Колко трябва да си изтрещял да купиш тази гимия.

    Коментиран от #4

  • 2 Иво

    20 12 Отговор
    Това е един от най дефектиращите модели на тази псевдо-премиум марка.

    Коментиран от #5, #8

  • 3 Хахаха

    28 2 Отговор
    На Горубляне подобни уникати се търгуват по 7-10000лв при това стопанисвани от немски пенсионери и италиански лекари така,че парите които търсят за този са малко-множко.
  • 4 Знайко

    6 18 Отговор

    До коментар #1 от "сбаро":

    Сбаро....объркал си правописа...пише Субару!:)
  • 5 хъхъ

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Тая X5-ца малко върви, много гори и много се троши.

    Коментиран от #6

  • 6 Аззз

    17 17 Отговор

    До коментар #5 от "хъхъ":

    Тази Х5-ица е от времето, когато марката беше синоним на качество и надежност.
    Негативни коментари идват от хора, които или не са имали от тези бмв-та, или са си купували от споменатите "уникати" за 10 бона и после започват храченето.
    Ако си фен на марката, ще дадеш пари и ще си намериш читава, и впоследствие ще я поддържаш с оригинални части. Гащници :D

    Коментиран от #7

  • 7 4.4

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "Аззз":

    И в следващите няколко години ще си плащаш лизинга (поддръжката) на тая кола, докато не я шитнеш на следващия тарикат с анцуг.

    Коментиран от #11

  • 8 този

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Премиум са само в очите на кварталните тарикати, които искат да изглеждат като бизнесмени, но всъщност се сприятеляват със себеподобни в сервизите. :D
  • 9 Тарикат

    9 2 Отговор
    Ми купете си го, кво ми преписвате обяви.
  • 10 БЕ ГЕ ЕМ ВЕ

    6 1 Отговор
    Оставете колата стокова или си изберете нещо друго. Има много по красиви тунинг пакети. Това нещо ми прилича на някаква вирната Алфа.Или по скоро е имитация на гъдулка
  • 11 Аззз

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "4.4":

    Тази Х5-ица е от времето, когато марката беше синоним на качество и надежност.
    Негативни коментари идват от хора, които или не са имали от тези бмв-та, или са си купували от споменатите "уникати" за 10 бона и после започват храченето.
    Ако си фен на марката, ще дадеш пари и ще си намериш читава, и впоследствие ще я поддържаш с оригинални части. Гащници :D
    Бъркаш, това е надеждна семейна кола, утре като някой надрусан Герб-аджия те изтряска отзад/отсрани на твоето 1.9tdi, ще ти дойде акъла. Това е отговор за 1 милион долара брат ми, пази си семейството