Отидете към основна версия

4 118 8

Най-луксозният Hyundai пристигна с ново „лице“

  • hyundai-
  • grandeur-
  • staria

Grandeur получи предница подобна на Staria

Преди няколко години Hyundai преотстъпи функцията за правене на луксозни коли на своя подбранд Genesis, но въпреки това запази няколко модела в най-горния сегмент на седаните, които да радват клиентите, които търсят логото на Hyundai и лукса. Един от тези модели е Grandeur, който по-рано днес получи новото си поколение, след дебюта на предходния модел през 2017 година.

Новият Grandeur получава предницата на Hyundai Staria с тънка светеща лента по дължината на предния капак и основни светлини обградени от решетка в долната част. В страничната част откриваме дръжки, които се прибират, а в задната част е заложено на подобен на предницата мотив с тънка ивица по цялото продължение на задницата.

Не се споменава какви са размерите на колата, но определено задните врати изглеждат по-големи от тези на предходния модел, който може да се похвали с междуосие от 2.88 метра и обща дължина от почти 5 метра.

Интериорът също е доста по-различен от този на предходния модел, следвайки правите линии. Дисплеите са три на брой, като два от тях са в общ панел, докато в долната част на средната конзола е поставен трети за контрол на климатичната система. Седалките също имат интересна форма и разполагат с всякакви удобства и настройки. От Hyundai все още не разкриват всичко за колата, но това трябва да се случи в следващите седмици, преди пазарния дебют през 2023 година.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.

Свързани новини