Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 11:12 4 102 8

Най-луксозният Hyundai пристигна с ново „лице“

  • hyundai-
  • grandeur-
  • staria

Grandeur получи предница подобна на Staria

Най-луксозният Hyundai пристигна с ново „лице“ - 1

Преди няколко години Hyundai преотстъпи функцията за правене на луксозни коли на своя подбранд Genesis, но въпреки това запази няколко модела в най-горния сегмент на седаните, които да радват клиентите, които търсят логото на Hyundai и лукса. Един от тези модели е Grandeur, който по-рано днес получи новото си поколение, след дебюта на предходния модел през 2017 година.

Новият Grandeur получава предницата на Hyundai Staria с тънка светеща лента по дължината на предния капак и основни светлини обградени от решетка в долната част. В страничната част откриваме дръжки, които се прибират, а в задната част е заложено на подобен на предницата мотив с тънка ивица по цялото продължение на задницата.

Не се споменава какви са размерите на колата, но определено задните врати изглеждат по-големи от тези на предходния модел, който може да се похвали с междуосие от 2.88 метра и обща дължина от почти 5 метра.

Интериорът също е доста по-различен от този на предходния модел, следвайки правите линии. Дисплеите са три на брой, като два от тях са в общ панел, докато в долната част на средната конзола е поставен трети за контрол на климатичната система. Седалките също имат интересна форма и разполагат с всякакви удобства и настройки. От Hyundai все още не разкриват всичко за колата, но това трябва да се случи в следващите седмици, преди пазарния дебют през 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НищоЛошо

    9 4 Отговор
    Нищо лошо за корейците, но автомобилната индустрия е опасна за хората с малък интелекет, заради 2 гънки на ламарини и един таблет - те са готови да продадат и бащиния си имот - само и само да имат последния "писък на модата" ... ако го перафразираме през християнството ще видим че това не са небожи блага, които ние пожелаваме без да имаме и нужда от тях....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Равносметка

    16 1 Отговор
    Тия ще погребът вурстаците
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 сектант

    3 6 Отговор
    и дъстъра има тия екстри, просто не струва ръка и крак
  • 6 авто фен

    5 3 Отговор
    Hyundai Grandeur е феноменален модел, също както XG350 както се казваше преди. По аналогия Kia Opirus.
    Дизайнът е феноменално модерен, откога казвам,че фаровете отпред трябва да са обща лента,а не два квадрата като в детските рисунки, същото важи и за стоповете,които са цяла тънка лента,като американски автомобил от 80-те, но модернизирано като визия. Пфросто като гледам този Хюндай, всички модели на Мерцедес без изключение ми приличат на някакви детски рисунки като сапунерки,с големи фарове и стопове, ретро.
  • 7 авто фен

    3 1 Отговор
    Колата изглежда като полирано парче благороден метал, като тънките ленти фарове и стопове, интегрираните във вратите дръжки както и възходящата линия на задната броня придават лекота и финес. Впечатлен съм от дизайна.

    Коментиран от #8

  • 8 авто фен

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "авто фен":

    Да не забравя да добавя,че издължените задни колонки и прозорчета също обогатяват дизайна, като правят колата да изглежда по-издължена, по-ниска в стил лифтбек,като така се бяга от скучноватия и скован дизайн на масовите мейнстрийм премиум седани и не само премиум седани. Тази кола изглежда великолепно.