Отидете към основна версия

2 128 10

Най-голямата Alfa също бе обновена

  • alfa romeo-
  • stelvio-
  • giulia-

Stelvio получи идентични промени с Giulia

Заедно с представянето на обновената Giulia, Alfa Romeo показа и фейслифта на най-големия модел в своята гама – Stelvio. Кросоувърът е получил малки стилистични и технологични промени, които го доближават до по-малкия брат Tonale. Подобно на седана, всъдеходът ще влезе в продажба от февруари месец 2023 година със същите бензинови и дизелови двигатели, като предходния модел.

Stelvio вече може да се похвали с нова визия, благодарение на нови LED светлини в предната част, които светят по-силно и не заслепяват насрещните водачи. Те използват матрична технология, която разпръсква лъча около насрещно движещата се кола, като предоставят максимална осветеност. Решетката също е с променена форма, а нов пакет на имено Competizione предлага сива матова боя, 21-цолови джанти, червени апарати на спирачките и адаптивни амортисьори.

В интериора единствената новост се среща пред водача, където стандартния километраж е заменен от 12.3-инчов дисплей с възможност за промяна на графиките в зависимост от режима, който изберете.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини